Welkom bij 

Diëtistenpraktijk Bezuidenhout

 

Bent u op zoek naar een diëtist of advies op voedingsgebied in de regio Den Haag of Voorburg dan bent u bij mij aan het juiste adres. In mijn diëtistenpraktijk in Bezuidenhout in Den Haag, streef ik naar het best mogelijke, persoonlijke advies op gebied van voeding en dieetvoorschriften.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van overgewicht en obesitas en klachten ten gevolge van bariatrische chirurgie. 

Naast het geven van regulier voedings- of dieetadvies begeleid ik mensen met het Power Slim® afslankconcept. Dit concept bestaat uit een variatie van meer dan 120 producten waarmee je snel en gezond afvalt. Je leert stap voor stap een gezond voedingspatroon aan, door middel van goede begeleiding van mij als diëtist. Hierdoor is het ook makkelijker om na het programma je streefgewicht te behouden. De consulten van PowerSlim zijn gratis als je producten afneemt. 


Neem contact op als u of iemand in uw omgeving voedings- of dieetadvies nodig heeft.

                                    Ook kinderen zijn van harte welkom!                                                           Consulten voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed zónder dat u hier eigen risico voor moet betalen.