Wat is PowerSlim®? 

Het  afslankconcept van PowerSlim® is medisch onderbouwd, het is een veilige methode om snel en verantwoord af te vallen. Het is geschikt voor iedereen: of je nu 5 kg of 50 kg af wilt vallen. Het is geen crashdieet* en het zorgt niet voor het jojo-effect. Met het dieet krijg je weinig koolhydraten binnen zodat je vetten gaat verbranden. Je krijgt voldoende eiwitten binnen zodat je spiermassa in stand blijft of zelfs wordt verhoogd, dit is van belang voor het behoud van de stofwisseling. Het programma heeft meer dan 120 verschillende producten!

Waarom PowerSlim®?

Het aantrekkelijke van Power Slim is dat het afvallen sneller gaat dan met gewone gezonde voeding en dat het dieet niet alleen maar shakes en repen bevat, maar dat er verschillende keuzes zijn die dicht bij je eigen voeding blijven.
Tijdens de wekelijkse consulten word je gewogen en worden metingen gedaan zoals het berekenen van het vetpercentage, de spiermassa en het vochtgehalte. Daarna wordt de voorgaande week doorgenomen en worden eventuele vragen behandeld. Na het consult kan je nieuwe Power Slim producten meenemen en op weg gaan naar het streefgewicht.

Hoe werkt PowerSlim®?

Het behandelplan bestaat uit 3 fasen en is gericht op:

- Afvallen en bereiken van je streefgewicht;

- Stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht.


Fase 1:  afvallen
In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van Power Slim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Fase 2:  bereik je streefgewicht
In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Je Power Slim voedingscoach leert je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn.

Fase 3: voorkomen jojo-effect
Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat de voedingscoach je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden.
Je neemt alleen nog de tussendoortjes van Power Slim. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor minimaal een jaar onder begeleiding van je Power Slim voedingscoach. Zo helpen we je terugvallen te voorkomen.

Gewichtsbehoud
Je gewicht is gestabiliseerd, je hebt je valkuilen leren kennen en overwinnen en je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten om je gewicht levenslang vast te kunnen houden. 

Kosten
Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag. PowerSlim kost per maaltijd ongeveer €2,50 .en

Het Power Slim starterspakket kost €159,-. In dit pakket zitten 42 producten, informatiemateriaal, vitamine- en mineralensupplementen voor een maand, een shaker en een kookboek. Het starterspakket is voldoende voor 8 tot 9 dagen. De Power Slim producten zijn uitgebalanceerd met behulp van specifieke kennis van levensmiddelentechnologen en diëtisten. De samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. De consulten van Power Slim zijn bij afname van producten gratis.

In mijn praktijken in Voorburg heb ik meer dan 100 verschillende producten op voorraad. De praktijk is makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen. Parkeren voor de deur is geen enkel probleem.

E-mailen
Bellen
Map